Всичко за бижутата с кристали Сваровски
Бижута Сваровски - Swarovski

Обеци сини очи

25 Септември 2012г.

Всяка дама желае да изглежда стилно и да събира погледи. Това не е никак трудно в случай че разполага с чифт обеци Сваровски. За тези обеци не е нужно да се обяснява много, те говорят сами за себе си. Уникално съчетание на цветове и материали. Обеците с инкрустирани кристали Сваровски винаги са били предпочитани от нежната половинка, не само заради стилното излъчване, а най – вече заради богатия избор на продукти.

Цветовете на кристалите са безброй много, формите на накитите възхитителни, а цените винаги достъпни. Това е което прави тези бижута толкова търсени и предпочитани.

Обеците които ви представяме са с наименование „Сини очи“. Един от най – търсените продукти от категорията обеци Сваровски. Два цвята кристали – прозрачен и небесно син. Специалната бижутерийна сплав, от която са изработени не предизвиква алергични реакции, не потъмнява и е покрита с 18 каратово бяло злато. Това е едно съвършенство, което всяка дама заслужава. За официални събития, заложете на обеците „Сини очи“ за да се чувствате като кралица да усещате как блясъка на кристалите привлича всички погледи.

Обеци сини очи
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg